Bilbolaget Gävle, Uppsala, Skadeverkstad

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken. Vi jobbar också med varumärkena Ford, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud på marknaden.   

Din nästa utmaning

Vill du arbeta med krockskadade bilar?  Är du noggrann och tålmodig? På Bilbolagets skadecenter är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!  

På Bilbolagets skadecenter är teamkänslan och yrkesstolthet vår passion. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.  

Vem är du?

Fokus på kundnöjdhet kräver att du är serviceinriktad, social, positiv samt bidrar till god stämning och prestigelöshet bland kollegor. Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är viktiga, och du strävar alltid efter högsta möjliga arbetskvalitet. Du har flerårig erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker samt relevant utbildning. Tidigare Cabas-erfarenhet och arbete inom märkesstyrda system som Volvo, Ford och Renault är fördelaktigt. Ett giltigt körkort (minst behörighet B) krävs också.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.  

Vi erbjuder alla våra anställda: 

  • Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
  • Personalrabatter hos samarbetspartners
  • Tjänstepension
  • Gruppförsäkring
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Bra arbetsmiljö
  • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School. 

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2024/12
Kontakt
  • Lars Söderqvist, 018-160262
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb